Яблучно-коричний сироп (Apfel-Zimt Sirup)

Яблучно-коричний сироп



Час приготування: 90 хв

На 1 пляшку 500 мл

Духовку розігріти до 180 град при верхньому/нижньому нагріві  або до 160 град при режимі Обдув

1,5 кг яблук помити, почистити та порізати шматочками середнього розміру. Яблука змішати з 50 мл рому, 500 мл яблучного соку, 100г цукру, 4 паличками ванілі та 1 ст л листя гібіскусу (каркаде). Поставити каструльку з сумішшю в духовку на 1 годину. Дати охолонути. Процідити через марлю чи густе сито, мякоть яблук добре віджати. Каструльку с віджатим соком поставити на вогонь, та варити, поки не буде приблизно 500 мл рідини. Гарячим передити у пляшку, закрити та охолодити.

Зберігання: 5-6 тижнів у холодильнику

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Жемчужный и рисовый узор

Бактус. Рожевий № 109