Ягідний сироп (Beerensirup)

Ягідний сироп (ягоди бузини та ожина) (Beerensirup)




Час приготування: 40 хв

На 1 пляшку 700 мл

Інгрідієнти:

  • 500 гр ягід бузини
  • 250 гр цукру
  • 150 мл ожинового соку

Приготування:
  1. Ягоди бузини помити, відділити ягоди від гілочок за допомогою вилки, щоб ягоди не прим'ялись.
  2. Ягоди з цукром та ожиновим соком змішати разом в кастрюлі, та на малому вогні варити 30 хв.
  3. Массу процідити через марлю чи густе сито, і дати добре стекти. Перелийте відціджену рідину в каструльку, та трохи підігрійте. Гарячий сироп перелити в чисту гарячу бутилку та закрити кришкою.
Зберігання: 10-12 місяців

Подача: з морозивом та кремом

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Жемчужный и рисовый узор

Бактус. Рожевий № 109