М'ятний лимонад (Minz-limonade)

М'ятний лимонад (Minz-limonade)










Час приготування: 10 хв

На 1 пляшку 750 мл

Інгрідієнти:

  • 4 лимони
  • 250 гр цукру
  • 1 стебло м'яти

Приготування:
  1. Лимони обмити гарячою водою, витерти насухо. Цедру дрібно потерти, а сік вичавити. Сік, цедру та цукор змішати з 600 мл води та варити 5 хвилин.
  2. Гілочку м'яти промити, обсушити та помістити в пляшку. Залити гарячим лимонадом і зразу закрити. 
Зберігання: 4-6 тижнів

Подача: на 4 шклянки по 500 мл: 600 мл яблучного соку змішати з 200 мл тоніку та склянкою лимонаду. Додати колотий лід та прикрасити м'ятою.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Жемчужный и рисовый узор

Бактус. Рожевий № 109