Айвовий сироп (Quittensirup)

Айвовий сироп



Підготовка: 40 хв
Час приготування: 50 хв

На 4 пляшки по 250 мл

1 кг айви добре обтерти тканиною та помити. Айву розрізати навпіл та нарізати тонкими пластинами. Пластини айви змішати з 200 гр цукру та 1 паличкою кориці в кастрюлі та залити 1 літром води. Проварити фрукти 50 хв на малому вогні. Суміш процідити через марлю чи густе сито та влити назад в кастрюлю. Свіжовичавлений сік 2 лимонів влити у кастрюлю до айви, додати 200 гр цукру, та проварити ще 6 хвилин: має енергійно кипіти. Гарячий сироп розлити по гарячим стерильним пляшкам та зразу закрити.

Зберігати: до 3х тижнів в холодному місці.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Жемчужный и рисовый узор

Бактус. Рожевий № 109